КАК ДА СЕ ГРИМИРАМЕ ЗА ПЪРВА СРЕЩА?

Разбира се, всяко момиче би искало да изглежда красиво на първата среща.

Въпреки, че ключът към успеха не е гарантиран само с перфектната прическа и скъпи дрехи. Естествено, гримът също остава също толкова важен. Как да направим перфектния грим за първа среща?

Подготовка.

Започнете подготовката за голямото събитие вечерта два часа преди срещата. С цел подобряване на крайния вид на вашия грим за първа среща е препоръчително да се извърши ексфолиране на лицето, след това нанесете маска за лице и овлажняващ крем. На гладката кожа най-лесно и равномерно се нанася козметиката за лице. За пореден път, тъй като всички разкрасяващи процедури са доста времеемки, запазваме известно време, за да не закъснеем за срещата. Като илюстрация, можете да оправите косата си, докато маската за лице или кремът се абсорбира.

Грим за лицето.

Започнете с прилагане на основа за грим. Вземете под внимание мястото, на което сте поканени и типа на осветление, което мястото осигурява (естествено или изкуствено.) За да се изясни, ако срещата се провежда в ресторант, направете грим за изкуствено осветление, а когато срещата се провежда на открито направете грима си близо до прозорец. Замаскирайте всички несъвършенства на кожата, като тъмни кръгове под очите, акне, черни точки и белези, с коректор. Нанесете основа за грим с тон по-светла от основния тон на грима. Можете да използвате един и същ коректор, за да оформите лицето си. Сложете го на брадичката, носа, горната устна и между очите си. Фиксирайте двете козметики с матова пудра, тъй като не искате грима да се стече по лицето ви по време на срещата. Подчертайте скулите и горната част на челото с бронзант. На следващо място отбележете върха на носа и челото. Очевидно е, че се прилага руж на бузите.

Грим за очите и устните.

Очертайте веждите и след това ги попълнете с молив за вежди или сянка. Нанесете светъл коректор под и над веждите . Когато става дума за очите, покрийте със сенки за очи със същия нюанс като основата на грима, тъй като тя може да работи като алтернатива на праймерите на сенки за очи. Сега, отворете вашата палитра от сенки за очи и поставете на четка сянката на ярко розово. Нанесете го върху горния и долния клепач и го размажете по гънките на очите. Намерете сив , тъмно розов или тъмно виолетов молив за очна линия и очертайте линии върху клепачите. Можете също така да ги размажете малко нагоре. Подобряване на веждите с черна очна линия. Поставете светли сенки за очи на вътрешните ъгли на очите, поради което ще направите своя поглед лъчезарен и, в същото време, очите ви ще изглеждат оптически по-голями.Подсилете миглите със спирала. Накрая, изрисувайте устните си със светло розово червило и прозрачен блясък за устни.