ЛЕСНИ И БЪРЗИ ИДЕИ ЗА ПРИЧЕСКА – СТЪПКА ПО СТЪПКА.

Рибя опашка – алтернативна версия.

Плитката Рибя опашка основно се разглежда като трудна прическа, която сами да направим успешно както и ефективно. Като цяло, ние имаме проблеми, свързани с избора на ивици на косата и поставяне на тези в подходящо място. За щастие, има алтернативна техника на плитката Рибя опашка, която не е толкова сложна, като оригиналната.

Вземете един единствен кичур от косата от горе надушите си и го усучете навътре. Вземете една малка и прозрачна гума и вържете обратно. Сега, трябва да видите пространство между вързана коса и главата. Промушете вързаната коса през пространството от горе до долу. Сега, вземете друг кичур на косатаи го промушете като следвате предишните стъпки. Повторете процедурата, докато сплетете цялата коса. В края на краищата, внимателно извадете някои малки кичури, за да направите рибята опашка да изглежда по-голяма и по-пухкава.

Конска опашка.

Срешете косата си старателно и я вържете на върха на косата си, като че ли правите конска опашка. Когато сте на път да дръпнете косата за последен път, спрете някъде по средата. С други думи, да създадете един вид кок. Сега вземете част от косата, която излиза излиза от ластика и я увийте около него , по такъв начин,че да го покрие. Подкрепете прическата с фиби. Последната стъпка, поставете лак за коса изцяло върху плитката.

От средата.

Това е забележително женствена и в същото време елегантна прическа. Тя прави доста приятно вашето лице и покрива раменете. В резултат на това, тази прическа е подходяща за работа и училище. Как да я направим? Вземете два кичура на косата (над ухото си) и ги усучете заедно. Повторете същото от другата страна на главата си. Забържете кичурите в един вид възел и ги подкрепете с фиби. Погрижете се за косата си, разположена в задната част на главата. Всяка част може да се остави видима, следователно, срешете тази част от вашата коса много внимателно. Ако имате бретон, оставете го свободен. Може да се навие малко косата, която не е вързана.

Плитка на страни на главата.

Срешете косата си старателно и след това я поставете на една страна на главата. Разделете косата си на три равни части и ги сплетете. Вземете външния кичур на косата и го поставете между вътрешния и втория външен кичур. Повторете действието с втория външен кичур. Вържете плитката с цветен ластик или панделка.

Прическа с ластик за коса.

Сложете на главата си гумен ластик. Издърпайте косата деликатно нагоре, за да се избегне плоска прическа. След това вземете кичур над ухото си и покрийте част от ластикачрез навиване на кичура около него. След това, вземете друг кичур и повторете процедурата до като ластика за коса стане напълно скрит от косата. Можете да подкрепите прическата с фиби. Препоръчително е да добавите шарена украса за коса.