СЕРУМ ЗА МИГЛИ NANOLASH

Миглите преди и след:

Преди да започна да използвам серума за мигли Nanolash, моите мигли са били по-скоро къси и светли. За да бъда честна, те бяха по-скоро оскъдни. Най-общо казано, аз не бях удовлетворена от вида на своите мигли. Те падаха по време на отстраняване на грим или когато си търках очите. Това беше разочароващо. Въпреки това, след няколко дни на употреба на серума за мигли Nanolash, забелязах малки подобрения и укрепване, миглите се превърнаха в малко по-тъмни, по-дебели и по-твърди. След един месец те станаха по-дълги около 5 мм, и станаха почти черни. Също така мога да призная, моите мигли станаха по-красиви, по-здрави и по-силни. Аз също забелязах, че моите мигли са блестящи и кожата около очите и клепачите хидратирана. Нещо повече, в края на лечението, моите мигли се удължиха още повече, а плътността се подобри до такава степен, че понякога аз не чувствам нужда да поставям спирала.

Най-доброто, най-вече, е, че клепачите ми са пълни с наскоро пораснали мигли.


Употреба:

Пълната терапия продължава повече от шест месеца. За щастие, капацитетът на продукта, който се равнява на 3 мл, е достатъчен , за да се осигури пълния курс на лечение. Очевидно е, че серума за мигли Nanolash започва работа от рано. След две седмици, първите реакции са забележими лесно, и след два месеца миглите стават по-дълги и по-дебели. Поставях серума за мигли преди лягане след прецизно почистване на грима. Ако бях оставила някои остатъци от грима, серума за мигли нямаше да се абсорбира бързо и последиците не биха били толкова впечатляващи, както бях планирала да постигна. Nanolash има четка, която трябва да се използва, за да разпределите козметиката по основата на миглите. По време на пълния курс на лечение не изпитах смъдене, сърбеж, болка и зачервяване. В резултат на това, мога да потвърдя твърдението на производителя, че Nanolash е напълно безопасна козметика. Мисля, че може да се препоръчва на хора, които имат чувствителна кожа на клепачите. Единствените противопоказания, с които съм запозната са: бременност, кърмене и непълнолетие.

Обща оценка:
Nanolash е най-ефективният серум за мигли, койно някога съм прилагала. Той работи много добре и бързо, поставянето е опростено. Цената не е нито твърде ниска, нито твърде висока, тя е само правилната цена за такъв добър серум за мигли. Пакетът е плътно затворен и бутилката с козметиката също. Ако някой би искал да научи повече за Nanolash, има приложена листовка в кутията. Разбира се, всеки трябва да я прочете внимателно, а не само да я сканира с очите. Аз напълно препоръчвам Nanolash! И последното нещо, което аз трябва да споделя, новите мигли , които израстнаха по време на лечението са хубави и дълги и те са еднакви с останалите.

СЕРУМ ЗА МИГЛИ NANOLASH
Сайт: www.nanolash.bg
9 Обща оценка
Номер 1

Сайт: www.nanolash.bg

Добавете мнение
Избор на редактора