СЕРУМ ЗА МИГЛИ TALIKA LIPOCILS

Миглите преди и след:
Откато се помня, винаги съм имала много слаби и тънки мигли. Когато става въпрос за дължината им, те са просто нормални, нито твърде къси, нито прекалено дълги. Истината е, че търся подобряване на плътността и регенерация. Когато все още лечението не бе приключило, аз забелязах, че миглите са станали по-красиви, по-здрави, хидратирани, по-лъскави и леко извити.

Какво е интересно, аз не забелязах удължаване на миглите или подобрение на плътността им.

Употреба:
Talika Lipocils се предлага в две версии капацитет: 4,2 мл или 10 мл. Естествено, цената и продължителността на лечението варират съответно с размера на бутилката. По-малката бутилка обхваща повече или по-малко от пет месеца от лечението и по-големите бутилки може да се използват по-дълго от осем месеца. Апликатора на Talika Lipocils е във форма на четка, като че ли е била взета от спирала. Разположение на четината облекчава както прилагането на серума за мигли, така и разделянето на миглите. Нещо повече, четката е проектирана по такъв начин да спомогне за извиването на миглите. Трябва да се отбележи, че слепналите мигли са резултат от прилагането на прекалено големи количества от козметичния продукт. За да направим нещата по-лоши, миглите могат да се покрият със странни бели петна. От положителна гледна точка, четката на Talika Lipocils е добра в настройките на веждтеи.

Обща оценка:
Начина на действие на Talika Lipocils ще се хареса на тези жени, които разчитат на регенерация и хидратация на миглите. За съжаление, продуктът не предвижда нито удължаване, нито сгъстяване. Когато става въпрос за предимствата на серума за мигли, той съдържа естествени съставки и растителни екстракти, както и овлажняващи вещества. Освен това, серума за мигли Talika Lipocils не предизвиква раздразнения.

СЕРУМ ЗА МИГЛИ TALIKA LIPOCILS
5.3 Обща оценка

Добавете мнение