СЕРУМ ЗА МИГЛИ LATISSE

Миглите преди и след:
Преди помощта на Latisse имах тънки, слаби и къси мигли. Те падаха по време на грим, а дори и триех очите си. Нямаше какво повече да ми помогне. Дори покриването на моите мигли със спирала със свойства да прави миглите по-плътни и дълги, не оказваше нужния резултат. За щастие, имах възможност да изпробвам Latisse. След два месеца от лечението забелязах значителна промяна на състоянието на миглите и външния им вид. Те ставнаха по-дълги, по-дебели и по-силни. Моите мигли спряха да падат и дори мога да кажа, че те са били прикрепени към клепачите здраво. Жалко е, че моето въодушевление не трая дълго.

След няколко седмици, Latisse просто спря да работи и моите мигли си върнаха състоянието преди лечението.

Употреба:
Опаковката на Latisse включва 60 апликатора за еднократно използване. Това са четки с леко разширени крайща , направени от сравнително твърд косъм. По мое мнение, можете да използвате четката за любимата си очна линия, която ще ви свърши точно същата работа като тези, предоставени от производителя. Когато най-накрая решите кой апликатор да използвате, трябва да се покрие само с една капка от серума за мигли. След това, четката трябва да се плъзне по основата на миглите на горните клепачи. Докато спите, Latisse ще достигне долните мигли и ще ги подхрани.

Обща оценка:
Latisse работи наистина добре, но само когато се прилага върху клепачите. За да се изясни, когато приключи лечението, ефектът бързо изчезва. Най-неприятни бяха раздразненията. В действителност, това не ме засяга значително, обаче, предполагам, че хората, които страдат от някои кожни или очни заболявания могат да се сблъскат с по-сериозни проблеми. Раздразненията, които се появяват, докато ползвате Lattise са: спукани капиляри, обезцветяване на клепачите и сухота на кожата. Нещо повече, моите очи бяха малко зачервени и сухи. Трябва да се добави, Latisse е скъп и не е лесно достъпен.

СЕРУМ ЗА МИГЛИ LATISSE
4.7 Обща оценка

Добавете мнение