СЕРУМ ЗА МИГЛИ LASHCODE

lashcode eyelash serum

МИГЛИТЕ ВИ ПРЕДИ И СЛЕД

Lashcode се равнява на висококачествени съставки, които не само подсилват растежа на миглите, но също и се грижат за фоликулите. Резултатите от процедурите с Lashcode започват да се появяват след втората седмица: миглите стават по-силни, спират да опадват при почистване на грим, устойчивостта им се подобрява и цветът се подсилва. През следващите седмици резултатите стават все по-видими – миглите се издължават. Тъй като Lashcode успява да повлияе на неактивните фоликули, те също започват да ,,раждат‘‘ нови и силни мигли. Като резултат има повече растящи мигли, тоест повече обем. Серумът дарява с ефект на милион мигли!

Нанасяне

Трудно ли е нанасянето на Lashcode? Правилното използване на Lashcode не трябва да причинява проблеми на никого – само няколко дни са достатъчни, за да свикнете. Lashcode трябва да се нанася върху суха и чиста кожа. Нанасянето се случва чрез тънка четка, която се използва за рисуване на линия в основата на миглите. Продуктът се абсорбира в кожата бързо, за да можете да се насладите на предимствата само след две седмици. Lashcode действа изключително бързо. Финалните резултати могат да се наблюдават след два месеца. И това е причината, поради която жените се влюбват в Lashcode!

Финална оценка

Lashcode Eyelash Conditioner се оказва, че е един от най-ефективните продукти за мигли. Популярен, високо оценен, признат заради невероятните резултати, оценяван заради съставките, цената, ефикасността и бързото действие… имате ли нужда от повече? Той е идеален, когато стане въпрос за грижа за миглите. Стимулира по-бързия растеж. Съдейки по ревютата, първите резултати от Lashcode са видими след първите седмици употреба.

СЕРУМ ЗА МИГЛИ LASHCODE
8.5 Обща оценка

Добавете мнение