СЕРУМ ЗА МИГЛИ RAPIDLASH

Миглите преди и след:
Трябва да призная, моите мигли бяха доста слаби. Тяхното състояние се влоши когато си поставих фалшиви мигли. След това, моите естествени мигли просто значително намаляха. Хвърлих вината върху лепилото. Когато най-накрая се отървах от изкуствените мигли, имах съмнения дали можех да поставям спирала върху моите собствени такива. Беше ме страх, че спиралата може да влоши състоянието на моите мигли и ще ги направи още по-слаби. За щастие се натъкнах на възможността да изпробвам серума за мигли Realash и това ми даде надежда за възстановяването на моите мигли. Всъщност, аз забелязах, че миглите се възтановиха, но за съжаление те не пораснаха дори с милиметър . Добре е, че сега те не падат по начина, по който падаха преди.

Аз мога да поставям спирала на миглите си и да я почиствам без никакви проблеми.

Употреба:
Аз не откри проблеми, свързани с прилагането на серума за мигли Rapidlash. Можете да го направите, просто чрез изтеглене на тънка линия върху клепачите, на самото място,от където миглите започват да растат. Разбира се, трябва да се поочисти кожата на клепачите от спирала или сенки за очи. Очевидно е, че го поставях много внимателно в началото на лечението, за да се предотврати застрашаването на моите мигли от всяка възможна механична повреда. Пълното лечение трае около шест месеца. По време на това специално време, аз не чувствах нищо дразнещо или болка. Но това е добре, защото имам изключително чувствителна кожа около очите. Дори някои козметики са склонни да предизвикат у мене алергични реакции.

Обща оценка:
Rapidlash не е 100% ефективен серум за мигли, защото всичко което прави , е да регенерира и укрепва миглите. Той работи по този начин, тъй като продуктът съдържа няколко естествени вещества като екстракт от тиквено семе, аминокиселини, глицерин, алантоин, биотин и пантенол. Аз също прочетох, че Rapidlash не съдържа аромати или парабени, което е доста важна информация за хора, страдащи от алергии или тези, които имат чувствителни очи. Всъщност, аз съм такъв човек. Радвам се, че серума за мигли работи по същия начин и върху веждите. Въпреки това, цената ми помогна да реша да не купувам този продукт. За мене няма смисъл от закупуване на продукт за регенериране на увредени или отслабени мигли. Ако серума за мигли Rapidlash успяваше да удвои дължината и плътността на миглите, аз щях да се замисля за прилагането му.

СЕРУМ ЗА МИГЛИ RAPIDLASH
6.5 Обща оценка

Добавете мнение