СЕРУМ ЗА МИГЛИ REALASH

Миглите преди и след:
Откато аз си спомням, моите тънки и падащи мигли ми създаваха проблеми през цялото време. Аз винаги се чудех защо всички мои приятели имат красиви мигли а аз нямах. Никога не бих могла да използвам спирала правилно, защото изглеждаше просто ужасно и по време на отстраняването на грима моите мигли падаха твърде много. Мислех си,че след като използвам серума за мигли Realash, ситуацията ще се промени. И това беше един почти успешен опит. Почти, защото преди моите мигли да успеят да израстнат дълги, гъсти и тъмни, серума за мигли свърши. Както можете да видите, 3 мл на козметичния продукт просто не е достатъчно за провеждане на пълния курс на лечение. По принцип по това време аз се убедих, че няма да прилагам по-дълго серума за мигли Realash. Въпреки това, след известно време, когато лечението приключи, аз забелязах една малка промяна относно външния вид на моите мигли. За моя изненада, миглите ми вече са по-силни, по-лъскави и подхранени.

Най-малко, това е печалбата от серума за мигли.

Употреба:
Слагах серума за мигли Realash всяка вечер върху горната и долната линия на корените на миглите. Преди това аз отстранявах грима си и почти всеки път ме беше страх, че няма да остане нищо, за което да се грижа, тъй като моите мигли падаха. След три от четири месеца, миглите възвърнаха в максимална степен силата си и това беше всичко. Изведнъж процеса на подобряване на миглите спря. Те не искаха да се регенерират или да станат по-дълги. Прилагането на серума за мигли Realash е прост, просто трябваше да се нарисува една линия, както ако очертавах очна линия. Не получавах раздразнения през курса на лечение. И клепачите и очите реагират добре на новия продукт.

Realash INCI:
Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Обща оценка:
Цената на серума за мигли Realash е доста висока. Пакетът е проста картонена кутия, бутилката е изработена от пластмаса, предполагам. Вероятно, хора, които не се сблъскват с проблем, подобен на моя, ще се възползват от серума за мигли Realash повече. Независимо от това, трябва да призная, че продуктът не ми даде ефектите, които разчитах да постигна. Той не удължи, сгъсти, или да направи миглите по-тъмни, за което аз се надявах . От друга страна, аз се радвам, че моите мигли спряха да падат по време на отстраняване на грима. Въпреки, че все още не изглеждат добре моите мигли, покрити с спирала, аз съм убедена, че те са по-силни и по-здрави.

СЕРУМ ЗА МИГЛИ REALASH
7.8 Обща оценка

Добавете мнение