СЕРУМ ЗА МИГЛИ FEG

Миглите преди и след:
Никога не съм се използвала никакви серуми за мигли преди, затова бях дълбоко любопитна как работят тези продукти. Нещо повече, аз никога преди не съм се притеснявала за моите мигли как изглеждат. Това, което съм използвала е просто покритие с различни спирали и премахване на слоевете грим преди лягане. Когато се случваше да забележа няколко мигли да паднат, аз го считах за нещо съвсем нормално. Когато чувах фразата „удължаване на миглите “ аз си представях само поставяне на изкуствени мигли. Но да се върнем към серума за мигли FEG. В началото на лечението вещаеше добри резултати, защото миглите ми започнаха да растат и да стават по-гъсти. Въпреки това, след няколко месеца изглеждаше, че напредъкът спря и серума за мигли само хидратираше миглите.

И за моя изненада, клепачите ми станаха червени.

Употреба:
Прилагах серума за мигли FEG за около четири месеца. Бутилката съдържа 3 мл от продукта, така че, предполагам, че можех да продължа лечението, ако исках. Той работи изключително бавно и не е толкова ефективен, колкото очаквах да бъде. Чувствам, че моите мигли станаха само малко по-дълъги и по-дебели. Аз мисля за други положителни страни на серума за мигли FEG, но нищо не минава през ума ми в момента. За щастие прилагането не е свързано с каквато и да е проблем, тъй като аз имам опит в използване на всички видове четкиза грим. Всичко, което трябва да направите е да плъзнете четката върху горната и долната основа на миглите. Единственото нещо, което е наистина голям проблем за мен са тези червени клепачи. Очевидно е, че следвайки инструкциите представени в листовката, прекъснах терапията и червенината изчезна. Аз продължих да прилагам отново серума за мигли FEG. За съжаление, червените петна по клепачите се появиха отново. След четири месеца аз трябваше да прекъсна лечението, този път за добро. Аз не възстанових отново поставянето на серума за мигли FEG, така че не знам как наистина работи козметиката.

Обща оценка:
Серума за мигли FEG е твърде скъп, за мен особено. Аз открих някои по-евтини версии на продукта, но някои хора казват, че това са фалшификати. Вярвам, че жените трябва да държат очите си отворени, защото този вид продукти са в състояние да предизвикат сериозни проблеми, със сигурност. Предполагам, хора, които имат чувствителна кожа около очите или тези, които са алергични към нещо са по-склонни да развият някакъв дискомфорт или нещо подобно. Може би това дори може да се окажете развитие на заболяване на кожата, не знам. Аз не съм сигурна, дали серума за мигли ще дразни никого, обаче, той беше доста голям проблем за мен. Мога да добавя, че по време на четирите месеца на прилагане на серума за мигли FEG, моите мигли не станаха такива, каквито бих искала, и в общи линии, не забелязах никакви подобрения на състоянието им.

СЕРУМ ЗА МИГЛИ FEG
7 Обща оценка

Добавете мнение